Ikke for pyser og tullinger

Frost 015

I dag var det glatt, gitt! Det kan se ut til at vinteren har kommet. Som mange vet, opererer jeg kun med to årstider, sommer og vinter. Vinter er fra november og ut februar. Så har vi sommer fra mars og ut oktober. Jeg er en enkel sjel og forholder meg best til to årstider. Noe av det beste med dette, er den lange badesesongen! Mars til og med oktober. Skikkelig digg. Samtidig blir vinteren såpass kort at det å finne fram skia, bare blir stress, så det dropper jeg. På de mest intense vinterdagene, planlegger vi sommerferie hjemme hos oss. Vi kan bli ganske kreative. Det er en sann glede. Mange synes nok ikke jeg er særlig god til å leve i nuet, siden jeg ikke en gang gjør noe forsøk på å nyte vinteren. Dem om det. Jeg er innmari i nuet når jeg planlegger ferie. Innmari fokusert! Og jula, den er helt suveren. Da er jeg også innmari i nuet, særlig i forkant når alle kakene skal i boks. Reingjøring har jeg outsourca. Gaver er også gøy. Jeg føler meg innmari i nuet når jeg brøyter meg fram i folkemassen av andre gaveinnkjøpere.

Også var jeg skikkelig i nuet i dag morges, da frossen tåke hadde lagt seg i veibanen og trua med å sende bilen min til de evige opphogginger. Men man tok seg inn. denne glatta er verken for pyser eller tullinger. Og her sitter jeg. Og gleder meg til mars. Sommer, vettu!

Reklamer

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Ikke for pyser og tullinger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s