Sjarm og plage

grumpy-girl_to4qHver alder har sin sjarm. Mulig det.

Hver dag har nok med sin egen plage. Ser man det.

Det er mye en kan tenke over. Det der med sjarm ifm alder er artig. Hva er sjarm, lurer jeg på da. Betyr det at alle aldre har noe bra å skilte med? Eller betyr det at personen i en gitt alder er så sjarmerende som det er mulig – for nettopp den alderen?

Og det der med dagens plager. Er ikke det skikkelig negativt a’?

imagesCA1K7KDJHvem definerer hva som er en plage? Er det en plage at det regner? Ja? Nei? Er det en plage å være forkjøla? Er det en plage å få folk på besøk? Hvis du er skikkelig negativ, kan det være drøyt plagsomt å få venner på besøk. Skjønt, hvis du synes det er plagsomt, har du antakelig ikke så mange venner.

For egen del, kan jeg ikke se det der med sjarmen så tydelig. Men jeg synes det er skikkelig skøyeraktig å være i gang. Hver dag. På en eller annen måte.

Men jeg tror ikke det gjør meg så innmari sjarmerende.

Jeg tror for eksempel av et av mine minst sjarmerende trekk, er at jeg stort sett er positiv til tilværelsen. Det kan være forferdelig slitsomt for dem som generelt ser litt mørkt på det. Jeg ser den. Men der er vi altså to om å bli slitne – av hverandre, siden jeg får «hår på ryggen» av negative folk.

Og DER kom sola. Nei, forresten, det snør bare litt mindre. Innafor! Da blir det sikkert varme dager i år også, selv om vinteren kom i mars.

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Sjarm og plage

  1. Innmari godt skrivi, du tenker forbanna bra😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s