Jeg sprakk …

Altså, som mange av dere vet, har jeg en særlig hang etter bøker. I disse dager er det boksalg, der bøker selges til en slikk og ingenting i bokhandlene. Det er syltøffe dager for en som har bokhyllene fulle. Stappfulle, faktisk. Så jeg var iallefall helt sikker på at jeg ikke skulle fylle på med flere bøker fra i år.

Jeg har faktisk vært flink! Sendt 1000 bøker på loppa og kjøpt meg lesebrett. Men det er ikke SÅ lett!

Intensjonene var krystallklare og særs gode.

Men så … skulle det være et foredrag, eller et bokbad, faktisk. Den som skulle «bades» er en av mine store favoritter, Lars Saabye Christensen. Knakande fin forfatter, altså. Jeg fant raskt ut at jeg manglet en av bøkene hans, Magnet. En skam! Den måtte framskaffes prompte!

Slik havnet jeg altså på bokkjøret igjen. Jeg sprakk og alle gode intensjoner ble gjort til skamme. Magnet ble kjøpt på salg. Boksalgsalg virker som en magnet på meg…

Jeg innrømmer det: Hei, jeg heter Siri, og jeg er fortsatt bokavhengig…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Bøker, Bok, Lese, Litteratur, Skråblikk, Skriverier, Tekst, Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s