Hva skjer?

vårlengtJeg må si at jeg generelt har et vennligsinnet forhold til mars. Jeg husker mars for noen år siden! Da var det sommervarmt og jeg hadde en grytidlig oppstart på terrasselivet! Ulempa med det året, var at marsmåned ga oss den eneste sommeropplevelsen vi fikk!

Det er ikke ut til å bli noe fare for at sommeren skal gjøre seg ferdig i mars i 2018, for å si det sånn.

Jeg som har delvis hang til å bruke hjul som framkomstmiddel – i tillegg til bilen, opplever en kraftig vårlengt i disse dager. Jeg lengter mot bar asfalt og snøfrie, tørre skogsveier her på Teie, hvor jeg bor, sånn at jeg kan ta i bruk HC-scooteren min igjen!

Jeg har nok sagt det før, men altså: Da jeg fikk min snasne firehjuling i fjor vår, var jeg på tur i skauen for første gang på fem år. Jeg stakk rett og slett til skogs – «og ble der». Vel, ikke helt da, men jeg var nok i skauen tre ganger i uka fra mai til november i fjor. Det var rett og slett en lykke!

Hvis det ikke hadde vært «too much», ville jeg tatt med meg telt og sovepose i nærskauen når våren drar seg til for alvor. Men jeg ser at det kan bli litt voldsomt. Jeg bor jo nærmest i skauen, når sant skal sies …

Men akkurat nå synes jeg liksom det er nok vinter for i år og jeg håper at snøen som kom i natt, er den siste vi skal belemres med i lavlandet på denne siden av jula 2018.

snøsmelting2Nå vil jeg ha vårblomster og drypping fra taket! Og null fare for å gå på tryne’ på glatta.

Dere som skal på fjellet i påska, kan trygt regne med skiføre.

Jeg skal ikke dit.

Legg igjen en kommentar

Filed under MS, Multippel sklerose, Påske, snø, vår, vinter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s