Helgeplaner?

liv

Har du planer for helga? Det har jeg!! Jeg skal kose meg «noe inni granskævven»! Fordi jeg vil det og fordi jeg jammen fortjener det!

Om helga skal bli trivelg, kommer an på meg! Og har jeg flaks, kan jeg jammen sørge for at den blir trivelig for dem rundt meg også. Det er en litt fin tanke, at det faktisk kommer an på meg om de rundt meg får en god helg. Det vil jeg at de skal ha!! Men!! De kan ikke støtte seg på at jeg sørger for at deres helg blir bra! Det må de legge opp til selv! Du har ansvaret for deg – og jeg for meg! Det kommer an på oss sjøl, lissom!!

8BBC4424-79B8-4CD0-8106-7A79FBC0F0A4Men jeg bidrar mer enn gjerne til at helga di blir god. Så veit du det!

Vil du bidra til at min helg blir grei?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under folk, Skråblikk, trivsel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s