Penger i blogging? Men …

Det skal være så mye penger å tjene på å #blogge om klær og sminke – #rosablogging altså. Eller om å være ung og få mange barn – helst med like mange fedre. Det er bra at disse snuppene tjener egne penger. Superbra! Det gjør de fordi ulike bransjer ser dem som glitrende markedsførere for sine varemerker – fordi veldig mange leser det de skriver – om klær, sminke og stadige graviditeter og nye barn. Fint! Kanskje. De er forbilder for ungdom. Store forbilder. Det er bra når de er seg det bevisst.

Jeg blogger også, men klær og sminke er ikke helt meg. Det får yngre damer ta seg av. Jeg er opptatt av bøker, språk, helse og livet selv. Det blir ikke penger av sånt – men det er en del folk som leser det jeg skriver. Det synes jeg er bra.

Noen ganger blogger jeg om sykdom.

Det er sånn for en del av oss voksne, at det kommer «ting» på etter hvert. Det er en del av livet som ingen sminke kan fjerne.

Noen ganger skriver jeg om «utapåheten» – dette at alt skal se så perfekt ut hos folk.

Jeg skal ikke delta i OL eller noe, men jeg kommer av og til med tips om #trening, for helsas skyld. Fordi jeg trenger det sjøl.

Jeg bestreber meg på å være #positiv.

Politivitet er en slags overlevelsesstrategi for meg – og ganske irriterende for enkelte.

Sånn er det. Bloggen handler altså om litt av hvert – av sånt ingen betaler penger for å lese. Så om jeg «namedropper» varemerker, er det fordi jeg sjøl går god for produktet.

Om det skulle endre seg, skal du få beskjed.

Jeg er innmari glad i #kaffe. Det skal jeg blogge om en dag. Antakelig uten sponsing,

Reklamer

1 kommentar

Filed under Bøker, Blogg, folk, kaffe, livet, menneske, MS, Multippel sklerose, Skråblikk, Språk, sykdom, trening

One response to “Penger i blogging? Men …

  1. Ellen Kristensen

    Du skriver så bra, rett fram!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s