Aldri for mange!

Jeg er altså en ihuga boksamler og «masseleser». Det setter spor, ikke minst i huset mitt. Men å kvitte seg med bøker er ikke tema! I verste fall kan en og annen kasse sendes på loppa. Men å KASTE bøker, som noen foreslår – det skjer ikke. Aldri. Noen bøker har blitt gitt bort. Det er HELT innafor, for da får de bare et nytt hjem.

Men «plass» er en greie … Det er ikke ok at bøker står dobbelt i hylla, da mister jeg oversikten over forfatter og tittel. Så her må flere bokhyller inn – kanskje på ukurante steder. Det gjør ikke noe, siden bøker primært sorteres etter forfatter. Sekundært etter kategori. Så jeg finner dem alltid igjen … bortsett fra akkurat nå. Nå må jeg lete litt.

Dobbeltlagring i hylla er ugreit. Det er nesten verre enn å sortere bøker etter farge. Men bare nesten …

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s