Sprø’! Trenger råd!

Altså, kolesterolet er moderat forhøya. «Tenk trening og kosthold» sa legen!

Men jeg gjør jo det! Jeg spiser regelmessig og sunt! Havregrøt uten sukker til frokost, to knekkebrød med magerost til lunsj, ofte fisk/kylling og grønnsaker til middag. Etpar knekkebrød til kvelds. Og frukt eller grønnsaker som mellommåltid. Selvfølgelig ikke alkohol eller godis på hverdagene. Og naturligvis ikke sigaretter (røyking er det nesten ingen av mine bekjente som driver med).

Jeg synes jeg lever regelmessig!

 

Litt strikk

 

Skaff deg en god dag!

Det sier jeg ofte til meg sjøl

Det er tross alt meg det kommer an på!

Legg igjen en kommentar

Filed under Kolesterol, kondisjon, Kosthold, strikk, trening

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s