Bridget Jones – på randen

Jeg synes bøkene til Helen Fielding, om klønete Bridget Jones er kostelige! Liker du denne type fortellinger, har du helt sikkert lest dem, eller kanskje du har sett filmene med Renée Zellweger i hovedrollen?

Gode bøker og filmer for en litt ugrei dag!

Bridget er ei som vil så veldig, men ting skjærer seg alltid litt.

Hun er, som henne vi alle kjenner, som kommer ut fra toalettet på festen med dopapir under skoa og skjørtet stappet oppi strømpebuksa… Du vet – jenta som har kjøpt hundre bøker om selvutvikling, men som ikke helt kommer i gang med prosessen…

I denne boka, reiser hun på åndelig åpenbaringsreise til Thailand. Det blir nok ikke helt som planlagt og forventet, det heller!

Fortsatt er hun «noenogtredve», fortsatt full av tvil om seg selv, fortsatt karrierebevisst. Og hun teller fortsatt kalorier. Den store forskjellen er at nå har hun endelig litt romanse i livet sitt: Seks uker har forholdet til den nærmest perfekte Mark Darcy vart, og tingenes tilstand kunne ikke ha vært bedre. Eller, kunne den? Hva med Shasser?

Til tross for Marks åpenbare hengivenhet til Bridget har hun stadig ubesvarte spørsmål om livet og kjærligheten (og hvor man egentlig skal gjøre av brukt undertøy). Nå, når hun endelig har funnet drømmemannen, står hun overfor den tilsynelatende uoverkommelige oppgaven det er å beholde ham. 
… og sånn går no dagan …
Mange av oss har en stor eller mindre «Bridget i magen». Vi kan kjenne oss igjen. Kanskje er det derfor vi våger å le. Stakkars Bridget, morsom og klønete. Som de fleste.

Også tror jeg, selvom jeg ikke kjenner henne, at forfatter Helen Fielding, er ei dame med stor innsikt i menneskesinnet – og en penn som formidler «helt konge»!

Les mer om Helen Fielding på Wikipedia

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Bøker, Blogg, Bok, Kjærlighet, kvinner, Lese, Litteratur, livet, Skråblikk, Tekst, Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s