Bok om kreativ utetrening

Tren ute av Kristin Granum Rosebø

NYTT: I desember gjøres bloggen om til en julekalender! Du kan vinne premier, få treningstips og boktips! Bare følg bloggen, så er du med! Da får du e-post hver dag!

Denne boka likte jeg godt! Jeg er en hai etter gode treningsøvelser, og nettet er fullt av dem. Men mange av dem er så kompliserte! Jeg vil ha øvelser for vanlige folk, som bare skal holde deg i form og ikke verken jakte på «se-på-meg»-kroppen eller ol-kroppen.

Utetrening gjør du etter egne forutsetninger, i eget tempo, på din egen måte. Denne boka gjør det å trene «udramatisk», «ujålete» og gøy! Atpåtil får du frisk luft og roser i kinnene! Ekte treningsglede, der altså! #Rosebø viser oss i boka at trening er gøy der ute i friluft!

Jeg trodde ikke det kunne skje! For meg har trening alltid vært et ork! Som delvis rullestolbruker, ble ikke denne følelsen av «ork» mindre, akkurat. Men denne boka gjorde noe med «mindsetet» mitt.

Kanskje du også har glede av å lese denne boka?

Les teksten fra #Cappelen Damm:

Tøft å trene ute! De beste øvelsene når du trener utendørs – enten du allerede er aktiv eller du ikke har trent så mye fra før.

Utetrening er supereffektivt og gøy. Det gir rom for store variasjonsmuligheter og terskelen for å komme seg på trening blir mye lavere når økta starter rett utenfor døra. Dette er boka for deg som elsker naturen, – enten du liker styrke, intervaller eller sanker mil. I boka viser Kreativ trening-grunder Kristin Granum Rosebø deg hvordan du kan trene effektivt ute – i parken, i skogen, på fjellet eller ved vannet.

Stikk ut alene eller gjerne sammen med venner. Det handler om treningsglede og om å bruke kroppens egen vekt (og en strikk eller en stokk hvis du ønsker). Med eget kapittel til deg som er milsluker.

Hva med en økt i parken med dips på benken, utfall i trappa, bjørnegange i oppoverbakke eller hengende opptrekk i trærne?

Mulighetene er utallige, og i denne boka viser Kristin deg alle de beste og morsomste øvelsene, og hun gir deg konkrete 30-minutters treningsprogrammer.

Hvert kapittel avsluttes også med et eget treningsprogram. Det er lagt opp til at du kjapt kan ta et mobilbilde av treningsprogrammet du vil kjøre og ta det med deg ut i et hendig format.

«Trening med egen kroppsvekt er bra både for balanse, stabilitet og kroppsbeherskelse.

Det er dessuten gjennomførbart stort sett over alt!» Kristin Granum Rosebø er utdannet fra Norges idrettshøgskole og har jobbet i bransjen siden 2000. Hun driver Kreativ Trening, som tilbyr personlig trening, bootcamper, coaching, aktivitetsreiser og helhetlig treningsrådgivning. Kristin Granum Rosebø har videreutdannet seg innen personlig trening og coaching. Hun er blitt nominert av Norges idrettshøgskole til Årets personlige trener to ganger.

God bok og god trening, her, altså!

Eller kall det mosjon, om du synes det høres mindre ambisiøst ut. Det gjør jeg.

Og du … husk julekalenderen, da …

Legg igjen en kommentar

Filed under Bøker, Bevegelse, Bok, , handicap, kondisjon, Lese, livet, MS, Multippel sklerose, Rullestol, Skriverier, sykdom, trening, ufør

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s